LOGO GO 3 DEMO KURULUMU

LOGO GO 3

ÖN MUHASEBE VE MUHASEBE PROGRAMI


SQL Server ve Logo GO 3 Demo indir Kur

GO 3 demo kurulumu yapmak için öncelikle bilgisayarınızda veya sunucunuzda Microsoft SQL Server'ın kurulu olması gerekmektedir. Eğer mevcut değil ise aşağıdaki linklerden kurulum dosyası ve dökümanını indirerek kurulumu yapabilirsiniz:

Logo Go 3'ü demo olarak kullanmak için öncelikle SQL Server'ı kurmanız gerekmektedir. İşte SQL Server kurulumu için adımlar:

SQL Server Kurulum Dosyasını İndirin: Microsoft'un resmi web sitesinden veya uygun bir kaynaktan SQL Server'ın en son sürümünü indirin. Demo için genellikle SQL Server Express Edition kullanılabilir.

İndirdiğiniz Kurulum Dosyasını Çalıştırın: İndirdiğiniz SQL Server kurulum dosyasını çalıştırın. Kurulum sihirbazı ile kurulumu tamamlayın.

SQL Server kurulumunu tamamladıktan sonra, Logo Go 3 demo kurulumuna geçebilirsiniz. Logo Yazılım'ın ftp sitesinden Logo Go 3 demo kurulum dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyayı çalıştırarak Logo Go 3'ü bilgisayarınıza kurabilir ve demo sürümünü kullanabilirsiniz.

Kurulum sürecinde herhangi bir sorun yaşarsanız, teknik destek ve yardım alabilirsiniz.
Kurulum sonrası SQL Server erişim sorunu, Veritabanı oluşturma, Veritabanına bağlanma, Windows DEP ayarları ile ilgi sorunlar, Lisans hatası almanız durumunda iletişim kurabilir destek alabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri