LOGO TIGER 3

İşletmeleri Liderliğe Taşıyan Güç: Logo TIGER 3

Geleceğin liderlerine özel çözüm. Uygulama yazılımları pazarının lideri Logo Business Solutions’dan geleceğin liderlerine özel! İşletmeleri liderliğe taşıyacak, uluslararası standartlara ve Türkiye koşullarına’na en uygun ERP Yazılımı: TIGER 3.

TIGER 3,
rekabetçi firmalar için ERP kavramını yeniden yorumlayarak farklı bir açılım sağlıyor. Günümüzde verimlilik ve şirket içi süreçlerin etkin yönetimi büyük önem taşımaktadır. İşletmelerin verimlilik için, sadece kendi süreçlerini değil, tedarikçi ve müşterileri ile aralarındaki süreci de en iyi şekilde yönetmeleri gerekiyor. TIGER 3 zengin özelliklerinin yanısıra, değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayan esnek bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda, uygun sahip olma koşulları ile tüm sektörlerde satış, dağıtım, hizmet konusunda faaliyet gösteren firma ve holdinglere çözüm sunmaktadır.

TIGER 3;
• İşletmelerin kurumsal ve operasyonel stratejilerini destekleyen,
• İşletme ile tam uyum sağlayan,
• İç ve dış pazarda rekabet üstünlüğü getiren,
• Büyüme sürecini tam olarak destekleyen, bir ERP çözümüdür.
Rekabet Avantajınız.
Kaynaklarınızın etkin kullanılması sonucunda TIGER 3,
• Pazar ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermenizi sağlayarak,
• Maliyetlerinizi kontrol altına alarak,
işletmenizi rekabette ön sıralara taşıyacaktır.
Açık ve Esnek Mimari. İlişkisel veritabanı desteğinin yanı sıra, yönetilebilir ve izlenebilir sistem mimarisi ile TIGER 3, güvenli bir ortam ve yüksek performans sunar. Kolay uygulama ve geliştirmeye yönelik, standartlara uyumlu teknolojisi sayesinde, ihtiyaçlarınızı en düşük sahip olma maliyeti ile karşılamanızı sağlar.
BT Yatırımınızın Kısa Sürede Geri Dönüşü. Farklı sektörde faaliyet gösteren işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan TIGER 3, yapılan BT yatırımı ile etkin kaynak kullanımı sağlamaktadır. Maliyet, iş gücü ve zaman avantajıyla yatırımlarınız kısa sürede verimliliğe dönüşecektir.
Yaygın Erişilebilirlik. En yaygın uygulama çözümlerini sunan LOGO Yazılım, yetkin iş ortakları ile faaliyet gösterdiği ülkelerde TIGER 3 kullanan işletmelere tam destek sağlamaktadır.
Uluslararası Arenada Desteğiniz. TIGER 3, sunduğu çoklu döviz desteği, farklı dil seçenekleri ve uluslararası raporlama imkanları ile sınır ötesi ihtiyaçlarda da yanınızdadır.

Bin Kaplan Gücünde ERP

LOGO TIGER 3

1000 Kaplan Gücünde LOGO TIGER 3  ile Rekabet Ortamında
Güvenle Yol Alın
İşletmenizin ihtiyaçlarına göre planlanmış, tam entegre modülleri ile LOGO TIGER 3, size, şirketinizdeki tüm iş süreçleri ile ilgili en doğru çözümleri sunar.

Muhasebe Yönetimi
TIGER 3 Genel Muhasebe ile yerel ve farklı döviz cinsleri  üzerinden finansal tablolar ve raporlar oluşturabilir; masraf merkezleri ve proje kartları aracılığı ile yönetimin ihtiyaç duyduğu raporlama sistemini hayata  geçirebilirsiniz. Mevzuata ve uluslararası muhasebe standartlarına (FAS52, IAS, IFRS) tam uyumlu çalışma imkanı veren TIGER 3, esnek döviz sis- temi ve raporlama yapısı, işletmelere, uluslararası faaliyetlerin takibi ve kârlılık analizi konusunda en güncel  ve doğru bilgi akışını sağlar. Operasyonel işlemler ile muhasebe kayıtları arasında yer alan çift yönlü denetim kullanıcı hatalarını en alt düzeye indirme  fırsatı sunar.
Finans Yönetimi
İşletmeniz için yaşamsal öneme sahip finansal fonksiyonları  eksiksiz  olarak  barındıran TIGER 3, güvenilir altyapısı ile stratejik kararlar almanızı  kolaylaştırır. Firmanızın  alıcı ve satıcı cari hesaplarını, banka,  çek ve senet takibini, kredi kartı ve kasa  işlemlerini kapsar, nakit akışını yönetir. İhtiyacınıza göre belirleyeceğiniz ödeme ve tahsilat planı çerçevesinde belirle- diğiniz limit ve kurallar ile risk takibinin yapılmasını ve elektronik ortamda ihtar gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.
TIGER 3’ın banka  kredi takip özelliği ile hem teminat karşılığında, hem de teminatsız olarak  aldığınız nakdi kredilerin takibini yapabilir; kredi geri ödemesi, bakiye ve kalan borç durumunuzu her an güncel  olarak  görebilirsiniz.
TIGER 3 grup şirketlerinin hareketlerini merkezi olarak  izlemeniz  konusunda size sınırsız seçenekler sunar. Örneğin, grup şirketi  bazında  kârlılığınızı, envanterinizi bir bütün  olarak  görebilir,  nakit akışınızı şirketlerinizin tamamı üzerinden analiz edebilirsiniz.
Ayrıca uygulamanın “Konsolide Tablolar” özelliği size grup şirketlerinizin aktif, borç, özkaynak, gelir ve giderlerini bir araya getirme imkanı sunuyor. Böylece birden  çok işletmenin aktif, pasif, gelir ve giderleri ile gayri nakdi yükümlülüklerini tek bir ortaklığa aitmiş  gibi göstererek, topluluğun bir bütün  olarak  finansal durumu ve faaliyet sonuçları hakkında tasarruf sahip- lerine,  yatırımcılara, denetim mercilerine ve ilgili diğer kişilere bilgi verebilirsiniz.
Dış Ticaret
TIGER 3 Dış Ticaret fonksiyonları,  işletmenizin muhasebe, finans, satın alma, satış  ve dağıtım gibi diğer süreçleri ile uyumlu ve tam entegre olarak  çalışır. Dolayısıyla tüm dış ticaret işlemlerinizi, daha etkin, daha verimli ve kanunun gerektirdiği yükümlülüklere uygun olarak  izleyebilirsiniz. Dosya Bazında İhracat; İthalat Takibi; Malzeme  Dolaşımı ve Millileştirme; Serbest Bölge İhracat İşlemleri; Ödeme, Rejim ve Teslim Şekilleri; İthalat Masrafları ve Dağıtımı; İhraç Kayıtlı Satış ve Alımlar; Navlun ve Sigorta Takibi; Dahilde ve Hariçte İşleme  Belgeleri; Döviz ve Eximbank Kredi Takibi gibi birçok dış ticaret işlemi TIGER 3 ile çok daha kolay ve hızlı bir şekilde  gerçekleşiyor. Tek tuşla parametre değişikliği yapma imkanı veren ve elektronik ortamda resmi formların alış verişini sağlayan EDI standartlarına uyumlu yapısı sayesinde TIGER 3, hedefi küresel pazarlar olan şirketlerin ideal ERP platformu olarak  öne çıkıyor.
Satınalma Yönetimi
TIGER 3 Satınalma Yönetimi; Malzeme  Yönetimi, Finans  ve Genel Muhasebe ile tümüyle entegredir. Dolayısıyla bu modül sayesinde satış  siparişi  ile ilişkili olarak  satınalma siparişleri otomatik oluşturabilirsiniz. İrsaliye, fatura  ve tahsilat işlemlerinin entegre olması  sayesinde, her aşamada onay prosedürleri belirleyebilir ve önceki aşamaların sonuçlarını kontrol edebilirsiniz. Bu süreç odaklı özellikler,  her aşamadan sorumlu kişilerin kendilerinden önceki ve sonraki süreçlerin etkilerini anında  gözleyerek doğru karar vermelerini sağlar. İç süreçlerin entegrasyonu sayesinde verim artışı sağlanır, tedarik ve stoklama maliyetleri düşürebilir, doğru ürünü, doğru zamanda, doğru fiyata ve doğru yerden temin edebilirsiniz.
TIGER 3 ile satın almaya  konu olan malzeme veya ürünlerin ihtiyaç miktarı, zamanı  ve karşılanma şeklini ilgili departmana kolayca iletebilir, farklı merkezlerden gelen talepleri tek merkezde toplayarak, malzemelerin farklı depolar arasındaki hareketi- ni takip edebilirsiniz..
Tedarik Zinciri Yönetimi
Tedarik Zinciri Yönetimi (SCM) ile hammadde temininden ürünlerin son kullanıcılara ulaştırılmasına kadar  olan tüm lojistik süreçlerinizi sistematik olarak  takip edebilirsiniz. Etkin bir Tedarik Yönetimi Zinciri ile size verimlilik ve maliyet avantajları sağlayan LOGO TIGER 3, tedarik zincirindeki her çalışanın ihtiyaç duyduğu bilgilere  zamanında erişmesini sağlayarak tedarik sürecinin etkin ve hızlı bir şekilde  işlemesini mümkün kılar.
Malzeme Yönetimi
LOGO TIGER 3 işletmenizin ticaretini veya üretimini gerçekleştirdiği her türlü mamul, yarı mamul ve hammeddenin etkin yönetimini sağlar. TIGER 3, firmanızın malzeme stok seviyelerini ve değerlerini düzenli olarak  izler ve uyarı mekanizmalarıyla size stoğunuzu başarılı bir şekilde  yönetme olanağı verir. LOGO TIGER 3 ile farklı firma, fabrika ve ambarlar arasındaki malzeme hareketlerini izleyebilir; stokların, tedarikçi bazında,  fiyat ve temin sürelerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu sayede müşteriye verdiğiniz teklifleriniz öncesinde tahmini  maliyetlerinizi hesaplayabilirsiniz.
Dinamik stok yeri yönetimiyle, malzemeleri farklı lokasyonlara yerleştirebilir, ambardan malzeme çekişini lokasyon bazında yönetebilirsiniz, hiyerarşik malzeme yapısı ile malzemeleri çok seviyeli bir hiyerarşik yapı içinde takip edebiliir, matris arabirimi sayesinde aynı türdeki  malzemeleri birbirinden ayıran farklılıklarına göre sınıflandırabilirsiniz.
LOGO TIGER 3 farklı maliyetlendirme yöntem seçenekleri arasından size seçme olanağı sunar. Böylece belirleyeceğiniz yöntem ile stok değerlerinizi hesaplayabilirsiniz. Ayrıca konsinye giriş, çıkış ve giriş iade işlemlerini gerçekleştirebilir; maliyetlendirme ve stoktan malzeme karşılama sırasında ayrıca konsinye kullanım  miktarlarını raporlayabilirsiniz.
Satış Dağıtım Yönetimi
LOGO TIGER Satış ve Dağıtım Yönetimi işletmelerde teklif aşamasından teslimata uzanan sürecin yönetim ve kontrolünü sağlar. Satış ve dağıtım aşamalarında gerekli  evrakların oluşturulmasından, zamanında teslimat yapılmasına, esnek fiyat ve promosyon tanımlarından satıcı takibi ve dağıtım araçları rota planlamasına kadar tüm süreçleri etkin bir şekilde  yönetmenizi  sağlar.
TIGER 3, sunduğu güçlü bilgi altyapısı ile müşterilerinize ihtiyaç duydukları  ürün ya da hizmeti hızlı ve hatasız bir şekilde  ulaştırılmasını mümkün kılar.
TIGER 3 ile operasyonları siparişten sevkiyata izler, Müşteri  portföyleri ile her türlü müşteri bilgi ve iş ilişkilerini tarihçeli olarak  takip eder,  Satış Teklif Yönetimi, satış  sürecinin bir bütün  olarak  planlanıp izlenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanında hem planlanan satışlar, hem de potansiyel satış  fırsatları ile ilgili tüm faaliyetleri takip eder.  Teklif aşamasına gelen  bir satış  fırsatı ile ilgili teklif ve alternatifleri oluşturabilir, daha sonra onaylanan tekliften  otomatik olarak  sözleşme üretilebilirsiniz.
Müşteri,  geçerlilik tarihi ve ödeme planına  göre sınırsız sayıda yerel ve dövizli para  birimi üzerinden fiyat listeleri oluşturur, Etkin “satıcı takip sistemi” ile satış  ekiplerinin verimliliğini artırır,  Her bir ürün için ayrı teslimat tarihi, teslimat ve ödeme şekli oluşturabilir, Sevkiyatı yapacak  olan dağıtım araçlarının kapasite ve rotalarını takip edebilirsiniz.
Satış verimliliğini artıracak esnek kampanyalar tanımlayabilir (sipariş, irsaliye, fatura  geneli ya da ürün bazında ayrı ayrı kampanyalar), Stok, sipariş, irsaliye ve borç bilgilerini güncel  olarak  takip edebilir, Müşteriye sevkedilecek malzemelerin; sipariş içeriğine ve müşteri taleplerine uygun yöntemle paketlenmesini sağlayabilirsiniz.
Hızlı Üretim
TIGER 3 müşterilerinize ürün ve hizmetleri zamanında ulaştırmak ve pazar  payınızı büyütmek için benzersiz bir ERP yazılımıdır.
TIGER 3 içinde bulunan hızlı üretim özellikleri  ile üretim işlemlerinin takibini yapabilir, malzeme sarflarını miktar  ve maliyet sonuçlarını kolayca raporlayabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri