AYDIN LOGO BAYİ - LOGO YAZILIM DESTEK

 AYDIN LOGO BAYİ

Aydın Logo Yazılım Destek

Misc Danışmanlık olarak, şirketlerin ticari süreçlerinde ihtiyaç duydukları yazılım çözümlerini sunmaktayız. Logo Yazılım ürünleri için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek  hizmeti, uzak erişim bağlantı hizmeti, 3. parti yazılımlarla özel entegrasyonlar ve dijital dönüşüm çözümleri sunmaktayız:
AYDIN LOGO BAYİLERİ - LOGO BAYİLERİ AYDIN

Logo Start : Küçük işletmelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir yazılımdır. Logo Start için eğitim, destek, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve özel entegrasyonlar sunuyoruz.

Logo Go 3 : İşletmelerin ön muhasebe ve genel işletme yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir ticari yazılımdır. Logo Go 3 için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve diğer entegrasyonlar sunuyoruz.

Logo Tiger 3 : Orta ve büyük ölçekli işletmelerin muhasebe, finans, üretim, satış ve stok yönetimi gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş bir yazılımdır. Logo Tiger 3 için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti, özel entegrasyonlar ve dijital dönüşüm çözümleri sunuyoruz. Logo Tiger Logo Tiger 3 yazılımının etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayacak temel bilgi ve becerilerin kazandırıldığı kapsamlı bir Logo Tiger Eğitimi sunuyoruz. 


Logo Tiger 3 Enterprise : Büyük ölçekli işletmelerin karmaşık muhasebe ve iş yönetimi gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış bir yazılımdır. İleri Seviye üretim takibi ile Maliyet Muhasebesi çözümü sunan Erp uygulamasıdır. Bu ürün için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti, özel entegrasyonlar ve dijital dönüşüm çözümleri sunmaktayız.

Logo Bordro Plus : İşletmelerin personel yönetimi, maaş hesaplama, SGK ve diğer bordro işlemlerini kolaylaştırmak için kullanılan bir yazılımdır. Logo Bordro Plus için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve özel entegrasyonlar sağlamaktayız.

Logo Depo Barkod Sistemleri : Depo yönetimi ve stok takibi için kullanılan bir yazılımlardır. Logo WMS uygulaması ve yine Logo Çözüm Ortakları tarafından geliştirilen sizlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek özel çözümlere destek oluyoruz. Depo Yönetim Çözümleri için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve diğer entegrasyonlar sunuyoruz.

Logo Saha Satış Sistemleri : Satış ve pazarlama ekipleri tarafından sıcak satış ve soğuk satış işlemlerinin takibi, plasiyerlerin saha bilgilerinin toplanması ve analizi penetrasyon bilgilerinin kayıt altına alınması, kabin dağıtımlarının yapılmasını sağlar. Etkin bir stok takibi için kullanılan bir yazılımlardandır. Logo Saha Satış (mobile sales) Çözümleri için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve diğer entegrasyonlar sunuyoruz.

Logo İş akış çözümleri : İş süreçlerinin otomatikleştirilmesi ve verimliliğin artırılması için çeşitli iş akışı çözümleri sunuyoruz. Logo Flow süreç yönetim yazılımı için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı ve tele destek hizmeti sağlamaktayız.

Logo Mind iş zekası raporlama : İşletme verilerinin analiz edilmesi ve raporlanması için iş zekası çözümleri sunuyoruz. Bu çözümler için proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı ve tele destek hizmeti sunmaktayız.

Tüm ihtiyaçlarınıza özel proje danışmanlığı, uygulama danışmanlığı, tele destek hizmeti ve 3. parti yazılımlarla entegrasyonlar sağlayarak dijital dönüşüm çözümleri sunmaktayız. 


Aydın e Logo Destek

Aydın'da Logo Yazılım iş ortağı ve Logo Bayisi olarak 28 yıllık sektör tecrübemizle kurumsal dijital dönüşüm süreçlerinizi yönetiyoruz:

e-Logo İş Ortağı olarak e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-Serbest Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu, e-Mutabakat, e-Tahsilat gibi dijital dönüşüm sürecinde önemli olan çeşitli e-belge ve e-devlet hizmetlerine destek sağlamaktayız. 

Logo yazılımınızı dijital dönüşüm sürecine uygun hale getirmek için e-Logo çözümleri sunuyoruz. e-Logo geçişi, e-fatura, e-irsaliye, e-defter başvurusu, uygulama ve uyarlama danışmanlığı, teknik destek ve eğitim gibi hizmetleri sağlıyoruz.

e-Fatura entegrasyonu ve kullanımı konusunda danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İşletmenizin e-Fatura sürecine geçişini sağlamak, uygulama danışmanlığı, teknik destek ve eğitim konularında size yardımcı olabiliriz.

e-Defter kullanımı ve entegrasyonu için muhasebe entegrasyonu konularında ERP danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. İşletmenizin defterlerini dijital ortamda tutmak, e-defter oluşturma, defter beratlarının oluşturulması ve e-defter saklama süreçleri için uygulama danışmanlığı, teknik destek ve eğitim konularında size destek sağlıyoruz.

e-Arşiv Fatura, e-Serbest Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu uygulamalarına geçiş ve kullanım konusunda danışmanlık sağlıyoruz. e-Arşiv Fatura, e-Serbest Meslek Makbuzu, e-Müstahsil Makbuzu teknik destek, uygulama danışmanlığı ve eğitim hizmetleri sunarak size rehberlik ediyoruz.

e-İrsaliye entegrasyonu ve kullanımı için destek veriyoruz. İşletmenizin farklı ihtiyaçlarını çözebilmek adına gerekli özel geliştirmelerin yapılması ve e-İrsaliye 'ye geçmesini sağlamak amacıyla teknik destek, uygulama danışmanlığı ve eğitim konularında size yardımcı olabiliriz.

e-tahsilat entegrasyonu ile Sanal Pos ve Banka Poslarının ERP yazılımınız ile entegrasyonu için destek veriyoruz. Tahsilat süreçlerinizin erp içerisinden etkin yönetimini sağlamak amacıyla uygulama danışmanlığı ve eğitim konularında size yardımcı olabiliriz.

Logo Yazılım ürünleri ile entegre veya bağımsız olarak e logo portal geçişi konusunda e-devlet uygulamalarının başvuru ve devreye alma süreçlerinde işetmenize teknik destek, uygulama danışmanlığı ve eğitim hizmetleri sunuyoruz. 

Kısacası, 
İşletmenizin dijital dönüşüm sürecinde en iyi sonuçları elde etmesini sağlamak amacıyla size rehberlik ediyoruz.

Misc Danışmanlık Aydın Logo Bayisi olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz.
Fiyat teklifi almak, Logo Bakım Destek Anlaşması teklifi istemek, Lem  Fiyatı, e Logo e fatura kontör fiyat teklifi, Kullanıcı artırımı ve ek modül satınalmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri