En Kolay ERP Yazılımı TIGER 3

TIGER 3’da Yüzlerce Kolaylık Sizi Bekliyor

TIGER 3 ile Satın Alma, taleplerin oluşturulmasından siparişlerin kaydına, malzemelerin teslim alınmasından fatura  girişine kadar  tüm aşamaları kapsayan tümleşik bir bilgi sistemidir. Bir sipariş kaydı sisteme girildiğinde,  bu bilgi daha sonraki malzeme giriş ve fatura  kaydı işlemlerinde kullanılarak, veri girişinin tekrarı önlenir.  Sipariş-irsaliye-fatura eşleştirmesi otomatik olarak  gerçekleşir.
TIGER 3’ın otomatik kayıt ekleme özelliği sık yapılan işlemlerde hızınıza hız katar. Gün içerisinde yüzlerce fatura  kesen bir kullanıcı, farklı ekranlar arasında dolaşmadan, tek pencerede tüm işlemleri yapabilir.

TIGER 3, kritik finansal fonksiyonları  ile operasyonel işlemlerin gerçekleşmesini, analiz ve raporlama yeteneği  ile doğru bilgiye anında  ulaşmanızı sağlar. Stratejik kararlarınız için oluşturduğu güvenilir altyapı ile finansal performansınızı artırır.  Örneğin, “Banka Kredi Takip” özelliği, bankalardan aldığınız ticari kredileri etkin biçimde izlemenizi  sağlar. Banka Kredi Takip özelliğini kullanarak hem teminat karşılığında, hem de teminatsız olarak  aldığınız nakdi kredilerin takibini yapabilirsiniz.  Kredi geri ödemesi, bakiye ve kalan borç durumunuzu her an güncel  olarak  görebilirsiniz.

Görev Zamanlayıcı  ile sık yaptığınız işlemleri ve raporları belli bir takvime bağlayarak, istediğiniz  zaman otomatik olarak  gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. TIGER 3, yapılması  gereken işleri size anımsatır, tamamlandığında ise ilgili bilgiyi sorumlulara mesajla iletir.
TIGER 3 Malzeme  Yönetimi ile stok hedef ve politikalarınızı  oluşturup, takip edebilirsiniz. Anlık stoklarınızı, stok değer ve seviyelerinizi izleyebilir, envanter maliyetlerinizi kontrol  edebilirsiniz.
 “Birimler arası “Çevrim Katsayıları” ile tek bir birim üzerinden raporlama yapabilirsiniz.”
Matris arabirimi sayesinde, aynı türdeki  malzemeleri farklı özellikleri  ile izler, binlerce malzemeyi ilgilendiren herhangi bir değişikliği sadece bir tanımı değiştirerek güncelleyebilirsiniz. “Farklı Birimlerle İzleme” ile malzemeleri sınırsız sayıda birimle takip edebilirsiniz. “Dinamik Birim” özelliği ile alımı yapılmış malzemelerin satışını  farklı birimlerle gerçekleştirebilirsiniz. Raporlamanızı ise istediğiniz  birim üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. TIGER 3 çevrim katsayıları işinizi kolaylaştıracaktır.
TIGER 3 Duran Varlık Yönetimi ile mevzuatsal gereksinimlerinin yanı sıra satın  alma  işlemi, sabit kıymetin personele zimmetlenmesi, elden  çıkarılması gibi süreçlerin yönetimsel otomasyonunu sağlarsınız. Çift tablo desteği ile yerel ve yurtdışı vergi mevzuatına göre amortisman hesaplamalarını yapabilirsiniz.
TIGER 3 Satış Konfigürasyon  Yönetimi ile satış  ekibinizin binlerce ürün alternatifi içerisinden müşteriniz için en doğru ürünü ve fiyatlandırmayı  yapmasını sağlayabilirsiniz. Satış ekibiniz, TIGER 3’ın sunduğu özel arayüz sayesinde müşteri ihtiyaçlarına göre en doğru ürün konfigürasyonunu en kısa sürede, hatasız olarak  oluşturur. Tüm varyant veya boyutlara göre eksiksiz  ve kısa sürede sipariş girişi sağlarsınız.
TIGER 3 Talep Yönetimi, şirket  içi talepleri ve siparişleri karşılarken gerekli  planlamayı yaparak  tedarik yöntemini belirlemenizi sağlar. İşletme içi veya müşteri siparişi  ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz malzemelerin ihtiyaç miktarları, ne zaman gerektiği ve ne şekilde  karşılanacağı gibi bilgiler ilgili birimlere kolaylıkla iletilir. Onaylanan talepleri temin  etmek için karşılama süreçleri (satın alma  veya ambar transferleri) otomatik olarak  başlatılır.
TIGER 3 Satın Alma Teklif Yönetimi, tedarikçi firmalardan aldığınız teklifleri değerlendirme ve uygun tekliflere ait sözleşmeleri alternatifleri ile izleme olanağı  sağlar. Farklı fiyat ve indirim tekliflerinin  geçerlilik sürelerini ve ilgili maliyetlerini izlemenizi  kolaylaştırır. Sürecin standart hale gelmesi, onay mekanizmaları ve evrak akışının elektronik ortama taşınması zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Logo Tiger 3 yazılımının etkili bir şekilde kullanılmasını sağlayacak temel bilgi ve becerilerin kazandırıldığı kapsamlı bir Logo Tiger Eğitimi sunuyoruz. 


Logo Tiger Fiyat Teklifi almak için bizi arayabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri