Neden Tiger 3

TIGER 3 'ı Diğerlerinden Üstün Kılan 5 Neden!

1 ) İşletmeniz büyüdü,  artık  liderler kulvarındasınız. Değişimi omuzlamanın ve işletmenize uygun ERP yazılımı seçmenin zamanı geldi!
Kurumunuzla ilgili en temel iş süreçlerinde size kapsamlı işlevler  sunan TIGER 3 ile maliyet kalemlerinizi denetim altına alabilir, kaynaklarınızı  en iyi şekilde  değerlendirerek verimliliğinizi artırabilirsiniz. Açık ve esnek mimarisi ile yönetimi, destek ve bakımı ile kurumunuz için yönetimi sürdürülebilir bir uygulama platformu sunar. TIGER 3 tüm opsiyonlarıyla  51 kullanıcıya kadar destek verecek şekilde  büyüyebilmektedir.
Güçlü özellikleri  ile TIGER 3, kurumunuz büyürken size yol gösterecek; çoklu döviz desteği ve farklı dil seçenekleri ile küresel arenadaki rakipleriniz arasında şirketinize saygın ve güçlü bir yer açacaktır.
TIGER 3 ihtiyacınız olan tüm bu uygulamaları size Türkiye’nin yazılım lideri LOGO’nun hizmet kalitesi  ve destek güvencesi ile sunuyor. Ülkemizde  en yaygın olarak  kullanılan ERP yazılımlarını sunan LOGO, yetkin iş ortakları ile faaliyet gösterdiği bütün  coğrafyalarda TIGER 3 kullanan işletmelere tam destek sağlamaktadır.
2) İçerideki dağınıklığı toplamaya uğraşırken stratejik hedeflerden uzaklaşıyor musunuz? TIGER 3 tam size göre!
İşler büyürken kaynakları ve iş akışlarını kontrol  etmek giderek  zorlaşır. Yerel ve uluslararası standartlar önemlidir. Dalgalı denizlerde denetimi elden  kaçırmak istemeyen profesyoneller ve yöneticiler  için TIGER 3 konforlu ve gelişmiş bir kaptan köşkü sunar.
İş akışı ve süreçlerin onay ve kontrolünü elektronik ortamda gerçekleştirebilir, evrak ve telefon trafiğini ortadan kaldırabilirsiniz. TIGER 3, kurumsal bilginin ve işlemlerin tanımlanmış kurallar çerçevesinde kullanıcılar arasında kolayca dolaşımını  gerçekleştirir.
“Mesajlaşma Özelliği ve İş Akışı”, kullanıcılara görevlerini  hatırlatıp, onaylanması gereken işlerin takibini sağlayarak, verimlilik artışı ve kârlılığa ulaşmada önemli bir rol oynar. İşlerin hatalı
ya da eksik yapılması  durumunda kullanıcılara uyarı gitmesi, e-posta gönderimi vb. gibi pek çok işlemi otomatik olarak  gerçekleştirir.
TIGER 3 Yönetici Konsolu sunduğu özet bilgiler ile şirketinizin anlık durumunu hızlıca takip ve kontrol  etmenizi sağlar. İhtiyaçlarınıza  göre özelleştireceğiniz göstergeler ile şirketinizin durumunu sürekli izleyebilir, olası riskleri  kontrol  altına alabilirsiniz. Örneğin; en çok satış yaptığınız ürün ve müşterileri izler, stok ve alacak devir hızını takip eder,  kasa  ve banka durumunu kontrol  edebilirsiniz.
TIGER 3 Proje Takibi ile teklif aşamasından başlayarak, proje kapsamında oluşan tüm işlem  ve maliyetlerinizi bir plan dahilinde  kolayca izleyebilirsiniz.

3) Pazar bilgisine zamanında ulaşmak kadar, onu kullanmak ve değerlendirebil- mek de rekabetçi farkınızı  ortaya koyar. TIGER 3 analitik ve zengin  raporlama  yetenekleri ile şirketinizi bir adım ileriye  taşır
TIGER 3 ile güçlü ve zayıf yönlerinizi daha iyi görebilirsiniz. TIGER 3, her departmanın ihtiyaç duyduğu güncel  ve stratejik bilgileri hızla alabileceği pek çok raporlama olanağı  sunar. En verimli tedarikçi, en başarılı satış  elemanı, SGK’ya ödenmesi gereken primler, nakit akışı, ciro, maliyetler, satış  trendleri ve mevsimsellik, stoklardaki son kullanma tarihi yaklaşan ürün miktarı  gibi pek çok konuda  çalışanların alabileceği ve çıktıları üzerinde analiz yapabilecekleri
300’ü aşkın rapor  kullanımınızda olacaktır.
Rapor, fatura, sipariş vb. dökümanları ister  HTML, ister  Excel veya PDF ve benzeri  formatlarda gönderin, raporlarınızı nasıl alacağınıza TIGER 3 ile sadece siz karar verirsiniz!
LOGO Pivot Tablo “sürükle bırak” özelliği ile satır  ve sütunlara yerleştireceğiniz sınırsız sayıda veriye göre rapor  alabilir ve rapor  kriterlerini değiştirerek elinizdeki bilgiyi farklı açılardan
analiz edebilirsiniz. Firmanızın  anlık durumunu analiz etmek, eski durumunuzla karşılaştırmak ve en doğru kararı almak  için saniyeler sizin için yeterli olacaktır.
Navigator  3 yöneticilerin  TIGER 3 ekranları arasında dolaşmaya gerek  duymadan, sistemdeki bilgilere  on-line  ulaşmalarını ve istedikleri raporları tablo ve grafik şeklinde güncel olarak  almalarını sağlar.

4) Nakit akışı ve finansman yönetimi için mevzuata ve standartlara uyumlu bir yazılım istiyorsanız TIGER 3 aradığınız standartları size sunmaya hazır...
TIGER 3 ile mevzuata ve uluslararası muhasebe standartlarına (FAS52, IAS, IFRS) tam uyumlu çalışabilirsiniz. TIGER 3 kullanan şirketler yeni Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde gündeme gelen  değişikliklere hazırlıklıdır.
TIGER 3 ile grup şirketi  bazında  kârlılığınızı, envanterinizi bir bütün  olarak  görebilir,  nakit akışınızı. şirketlerinizin tamamına bakarak analiz edebilirsiniz. Bir gruba  bağlı işletmeleriniz
var ise, ”Konsolide Tablolar”ile  bu işletmelerin aktif, borç, özkaynak, gelir ve giderlerini bir araya getirebilirsiniz.
TIGER 3 size birden  çok işletmenin aktif, pasif, gelir ve giderleri ile gayri nakdi yükümlülüklerini tek bir ortaklığa aitmiş  gibi göstererek, topluluğun bir bütün  olarak  finansal durumu ve faaliyet sonuçları hakkında tasarruf sahiplerine, yatırımcılara, denetim mercilerine ve ilgili diğer kişilere bilgilendirme yapabilmenizi sağlamaktadır.

5) İnternet ile müşteri ve tedarikçilerinize her  yerden ulaşın. Eğer şirketinizde TIGER 3 varsa...
İnterneti kullanarak müşterilerinize ve tedarikçilerinize daha yakın olabilir; tekliften  siparişe tüm satış  süreçlerinize yüksek bir hız ve etkinlik kazandırabilirsiniz. TIGER 3’ın mevcut özelliklerini  güvenli bir şekilde  internet ortamına taşıyan  TIGER 3 Web, merkez ve şube yapıları için bilgi ve rapor  konsolidasyonu sağlarken, bayi otomasyonu ve B2C için de güvenli bir platform sunmaktadır.
TIGER 3 Web ile firma dışındayken web üzerinden raporlama yapabilir, veri alışverişinde bulunabilirsiniz. Örneğin; bayilerinizin web üzerinden sipariş girişi yapmasını, müşterilerinizin mutabakat yapıp ekstrelerini almalarını, verdikleri siparişler varsa  bunların son durumlarını izlemelerini sağlayabilirsiniz.
TIGER 3 Webmaster ile beş dakikada tam entegre web sitenizi oluşturabilir, bu web sitesine, TIGER 3’ta kayıtlı firma bilgilerini, fiyat listelerini, ürün bilgilerini, kampanya duyurularını ve finansal tablolarını aktarabilirsiniz. Hazır tasarımlardan birini seçerek oluşturacağınız web sitesine; firmanız ile ilgili bilgileri, duyuruları, kampanyaları ve referansları yerleştirebilirsiniz. Web siteniz TIGER 3 ile tam entegre çalışır,bu sayede , tüm bilgilerinizin tek tuşla güncelliğini  sağlayabilirsiniz. Web sayfanızın yer alacağı Türkiye’nin en önemli e-ticaret ağı www.diyalogo.com, sizi 40.000’e yakın firmayla buluşturarak sektörünüzle ve müşterilerinizle iş bağlantılarınızı geliştirme imkanı sunar.
https://logodestek.blogspot.com/2021/08/denizli-logo-servisi-denizli-logo-bayii.html


LOGO TIGER 3 ENTERPRISE TEKLİFİ almak için bizi arayabilirsiniz.


Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri