LOGO TİCARİ PAKET PROGRAMI

Logo'nun Ticari Paket programlarında

Firmaların stok, cari, fatura, çek/senet, banka, kasa, teklif gibi işlemlerin bilgisayarda takibini ve raporlarının alınmasını sağlar. Kolaylıkla ön muhasebe takibi sağlanır.

Genel olarak ticari paket programlarında bulunan modüller şunlardır:

Stok Programı

Stoklarla ilgili bilgilerin ve stok raporlarının yer aldığı bölümdür. Alış fiyatı, satış fiyatı girildiğinde faturaya otomatik aktarılır. Alış ve satış koşulları, kampaya ve promosyon tanımları yapılır. Stok birimi istenildiği gibi tanımlanır.Toplu fiyat değişiklikleri, stok listesi, stok durumu/envanteri, kritik seviyeler, eksi stoklar, fiyat listeleri, satış raporları, depo takibi bu bölümde yer alır. Ayrıca stokların aylara göre giriş/çıkış hareketleri alınabilir.

Cari Hesap Programı

Alıcı/satıcı ve Grup şirketlerinin hesaplarının hareket kayıtlarının yapıldığı bölümdür. Her müşteri için ayrı olarak iskonto, vade, risk limiti tanımları yapılabilir. Cari hesap durumları, borçlu/alacaklı hesaplar, cari hareketler ve adres listesi gibi raporlar bu bölümde yer alır. Ayrıca hesapların aylara göre borç/alacak durumları ile analiz raporları, borç yaşlandırma, borç dağılım ve özet adat gibi raporlarda kolaylıkla alınabilir.

Fatura Programı

Alış/satış faturaları ile bunların iadelerinin girildiği bölümdür. Bu bölüm stok, cari ve kasa bölümleriyle entegre olarak çalışır. Toplu fatura yazdırılabilir. Cari koda göre iki tarih arası satış/alış fatura listeleri ile Kdv raporu ve satış elamnı işyeri ambar bazında satış raporları bu bölümde yer alır.

Çek ve Senet Programı

Firmanın kendi/müşteri çek/senet takibinin yapıldığı bölümdür. Cari hesaplar ve banka bölümüyle entegre olarak çalışır. Girilen çeklerin/senetlerin durumları, (portföyde, ciro edildi) kolaylıkla takip edilir.Sıra çek/senet üretilebilir.Ve çek senet yaşlandırma, reeskont raporları ile özet ve ayrıntılı çek senet bordro raporları bu bölümde yer alır.

Banka Programı

Firmanın çalıştığı bankalar bu bolümde tanımlanır. Tanımlanan bankalar ile yapılan çek/senet/nakit işlemleri banka kartlarına işlenir. Çek/senet modülüyle entegre olarak çalışır. YTL ve Dövzili hesaplar ile Kredi kartı POS hesaplarının takibi ve geri ödemelerin takibi ve ilgili raporlar alınabilir.Banka hesap durumları ve iki tarih arası banka hesap hareketleri ile ilgili raporlar bu bölümde yer alır.

Kasa Programı

Firmanın günlük kasa işlemlerinin takibini yapabileceği bölümdür. Aylık kasa durumu, iki tarih arası kasa hareketleri/kasa toplamları ile kasa toplamları raporları bu bölümde yer alır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo 'da Tanımlı Alan Kullanımı