Logo muhasebe programı ne kazandırır?

1999 yılında windows uyumlu hale getirilen tüm Logo yazılım ürünleri Alınteri,LKS2,Tiger,Unity ve şimdi de Go ve Tiger 2 serileri ile ön muhasebe ve muhasebe işlemleri daha kolay ve daha pratik.
Uygun fiyatı ile de ekonomiik ve güvenilir çözümler sunan LOGO sektörde 25 yıllık deneyime sahip.
Alınteri ile küçük işletmelere, GO ile KOBI'lere, Tiger ve Unity ile ERP ve MRP pazarına hitap eden LOGO tüm modülleri entegre çalışmaktadır. Stok programı, cari hesap takip porgramı,irsaliye ve fatura programı, çek senet takibi ile banka hesaplarını takip etmek isteyen firmalara köklü ve geliştirilebilir çözümler sunar. Kobi2b ürünü ile elektronik bankacılık ve şubeler arası güvenilir veri aktarımını sağlar.

Logo Go Basic,Pro,Power serileri ile Shopmanager 'da bulunan Muhasebe Entegrasyonu 'nun amacı, stok, fatura, çek/senet, banka, kasa, cari hesap modüllerinden girilmiş olan günlük işlemlerin istenildiği zaman genel muhasebe programına aktarılmasıdır. Program bunu gerçekleştirebilmek için başlangıç olarak kullanıcıdan cari hesap kodlarına, stok kartlarına karşılık gelen muhasebe hesaplarının ve KDV, çek, senet, banka, kasa hesaplarının tanımlanmasını ister. Bu tanımlamalar bir kez yapıldıktan sonra entegrasyon işlemleri tümüyle kullanıcı kontrolünde otomatik olarak gerçekleşir.
Entegre muhasebe tutmak isteyen işletmelere Logo entegrasyon çözümü de sunuyor. Böylece otomatik olarak oluşan muhasebe fişlerinden (Tahsil, Tediye, Mahsup) mizan, muavin, yevmiye, kebir kayıtlarını ve diğer dökümlerini alabilirler.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Logo Bordro Plus Bordro Parametreleri

Cari Hesap Risk Takibi

LOGO GO 3 DEMO KURULUMU