Bilgisayarlı Muhasebe


Bilgisayarlı Muhasebe

Yıllardır eğitim verdiğimiz firmalarda CV lerine bildiklerini sandıkları program isimlerini yazan personeller ve bunları inceleyen İnsan Kaynakları 'ndaki arkadaşlarla karşılaştık. Piyasada yaygın olarak kullanılan Logo, Eta, Netsis, Link, Mikro, Nebim, Vega, Luca gibi pek çok ön muhasebe ve genel muhasebe programlarında ortak olan kavramın aslında ticaret olduğunu, ticari bilgiye sahip bir kişinin tüm programları kullanabileceğini söyledik.
Kurumların ve bireylerin eğitimlerinde yerinde verilen uygulamalı eğitimin geri dönüşünün de o kadar hızlı olduğu görülmüştür.
Bireylerin ve kurumların kendilerine yaptığı en büyük yatırım olan ''eğitim'' in geri dönüşünü maksimize etmekte bizim amacımızdır.
Genel Muhasebe görmüş fakat uygulamada Muhasebe yapmamış, ayrıca Bilgisayar ve Muhasebe ile aynı anda çalışmayanlar için vermiş olduğumuz eğitimlerde herhangi bir ön bilgiye gerek yoktur.
Kurumların ve bireylerin rekabet gücünü artırmalarına destek olmak amacıyla müşteri yerinde,kendi merkezinde veya uzaktan bireysel ve toplu halde eğitimlerini ve desteğini vermektedir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

LKS2 ve üzeri ürünlerde Makro kullanımı

Kredi kartı ve Banka Geri Ödemelerinin takibi

Logo 'da Tanımlı Alan Kullanımı